GLASS CHRISTMAS ORNAMENTS

BON VOYAGE COLLECTION

by Newport

HOLIDAY SEASON

Hengende juletrepynt med reiselyst

La oss få presentere Bon Voyage Collection. Det er en unik serie med hengende juletrepynt i glass med klassiske motiver som vekker reiselysten. En kolleksjon som feirer tradisjonen med å gjøre juletrepynten til et spennende eventyr. Et ekte Disney-tre som både barn og voksne vil få lyst til å utforske – gren for gren.

TRAVEL VIBES

Eventyrlig jul

Opplev verden i julen! Anhengene i Bon Voyage Collection tar deg med til England, Pisa, Paris eller hvor du vil – bare ved å nyte juletrepynten. Juletreanhengene som passer like perfekt som julegave til en reiselysten venn, som på juletreet ditt hvis du vil stille reisesuget.

Eiffeltårnet julepynt gull

Legg til en følelse av den romantiske elegansen i Frankrike.
En kopi av Eiffeltårnet på en glitrende måte ser flott ut på juletreet sammen med andre av verdens mest verdsatte severdigheter. Big Ben, Triumfbuen og det skjeve tårnet i Pisa danner sammen med Eiffeltårnet en spennende reise rundt juletreet som raskt fylles med glade minner.
kr 199

Norman buss julepynt

Legg til et snev av Englands stilige eleganse til juletreet med denne klassiske røde dobbeltdekkeren.
Bussene er like ikoniske som selveste nissen, og er en åpenbar pryd som leder tankene til de snødekte gatene i London. En deilig dekorasjon som enkelt kan kombineres med mer England-inspirert julepynt.
kr 199

Charlie hund julepynt

Lekent tillegg til juletreet i form av en søt hund.
Charlie er en herlig juletrepynt i form av en søt hund kledd i en jakke i fargen julerød med glitrende detaljer. En leken dekorasjon som passer fint i det glitrende treet og som også sprer en deilig julefølelse.
kr 104kr 149

Paul postkasse julepynt

Søt rød postkasse med ullen nisselue.
Å skrive brev og poste til Tomten er for mange et godt barndomsminne. Med julepynten Paul kan du gjenoppleve dette i liten skala. En rød postkasse komplett med krans og nisselue, hva mer kan du ønske deg?
kr 199

Vi er online - Vi svarer på svensk

Du kan stille spørsmål, be om tips og råd eller hjelp til sortimentet.

Har du spørsmål om en eksisterende bestilling,
kan du kontakte kundeservice her.

Vi er online - Vi svarer på svensk

false