Populære søk

  Newport Collection
  Classic Boat Style
  DISCOVER

  CLASSIC BOAT STYLE

  By Newport

  CLASSIC BOAT STYLE

  Tidløse, vakre båter

  Drøm deg bort til Saint-Tropez, Le Club 55 og kystlinjen langs den franske rivieraen, med krystallklart vann og eksklusive båter. Et luksuriøst båtliv er få forunt, men med en praktfull yacht i miniatyr fra Newport kan du leve ut båtdrømmen i et litt mindre format.

  Riva Boat

  Riva Aquarama Blue White

  Verdens flotteste båt.
  Miniatyrbåt av modellen Aquarama fra merket Riva. Mange anså dette som den flotteste båten som noen gang var bygget, og på 1960-tallet var denne smale og elegante Riva-båten et must for celebritetene.
  kr 8 059
  Classic Boat Style

  FLOATING BEAUTY

  Enestående håndverk

  Newports båter, som blant annet omfatter flere legendariske vintagemodeller, har samme tidløse design, unike smidighet og fantastiske håndverk som en ekte italiensk eller amerikansk speedbåt. Dette er klassiske praktstykker som aldri går av moten.

  Chris Craft Triple

  Chris Craft Triple

  Elegant modellbåt i tre.
  Grasiøs og elegant replika av Chris-Craft Triple Cockpit, en amerikansk båtmodell som begynte å produseres rundt 1920. Modellbåten er produsert i tre, med luksuriøse detaljer i skinn og metall.
  kr 8 549
  På lager for rask levering
  Classic Boat Style
  Ferrari 50

  Ferrari 50

  Sportslig racerbåt i miniatyr.
  Sportslig båt i miniatyr som forestiller teknikeren Nando Dell’Ortos Ferrari-båt som ble bygd som et sjøfly. Modellbåten Ferrari 50 er produsert i tre med fine detaljer i metall.
  kr 9 769
  Classic Boat Style

  CELEBS FAVORITE

  Populær blant kjendisene

  Mange berømtheter har opp gjennom årene bestilt og eiet en Riva. På 1960-tallet var ofte skuespillerne og ekteparet Peter Sellers og Britt Ekland å se i sin Riva-båt, blant annet i havnen i Monaco. Den legendariske skuespilleren Brigitte Bardot, født i 1934, er en annen berømt person gjerne poserte på den vakre båttypen.

  Riva Aquariva Super

  Riva Aquariva Super

  Eksklusiv modellbåt i italiensk design.
  Luksuriøs og stilfull modellbåt av typen Aquariva Super, som ble produsert av båtmerket Riva. Dette var italiensk design på sitt beste, med en halvmåneformet sitteplass i skinn og skrog av mahogny.
  kr 8 059
  Classic Boat Style

  ITALIAN CRAFTMANSHIP

  Legendariske skjønnheter

  Fullendt design, personlig, elegant og rask – en sportsbåt av merket Riva er helt enkelt resultatet av fineste italiensk håndverk. Historien om Riva startet helt tilbake i 1842, da snekkeren Pietro Riva forlot hjemmet sitt ved Comosjøen for å reise til Sarnico med håp om å tjene noen ekstra lire. Her fikk han så mye å gjøre med å reparere båter av ulike slag at han startet sin egen verft. Virksomheten gikk senere i arv, og på 1920-tallet startet sønnen hans, Serafino Riva, å bygge motorbåter.

  Riva Tripton

  Riva Tripton

  Kongelig modellbåt i tre.
  Denne luksuriøse modellbåten er en miniatyr av Tritone-modellen fra båtmerket Riva. Tritone var Rivas største båt frem til 1960-tallet, med en lengde på opptil åtte meter. Den kalles «Boat of Kings», siden mange sjeiker og konger forgudet denne båtmodellen.
  kr 8 059
  Classic Boat Style

  WORLD FAMOUS

  Gyllen æra

  Da Serafinos sønn, båtdesigneren Carlo Riva, på 1950-tallet bygde et toppmoderne skipsverft, begynte de å strømlinjeforme båtene, som hovedsakelig ble laget av nydelig, utformet mahogny. Dette var starten på Rivas gylne æra. Raskt ble en Riva-båt nemlig synonymt med god smak, sikker stil og nøye utvalgt eksklusivitet. Mange forbinder Riva med de verdensberømte Aquarama-båtene som ble bygd mellom 1962 og 1996. Det var disse smykkene av noen fartøyer som gjorde varemerket verdensberømt.

  Riva Aquarama Cream

  Riva Aquarama Cream

  Båtverdenens Ferrari i miniatyrformat.
  Modellbåten Riva Aquarama Cream i luksuriøst, kremfarget skinn og detaljer i tre og metall leder tankene hen på det elegante yachtlivet på 1950- og 1960-tallet. Riva Aquarama med sin skjønnhet, hurtighet og utsøkte håndverk, kalles ofte båtverdenens Ferrari.
  kr 8 059
  Classic Boat Style

  CONTEMPORARY LEGEND

  Alltid beundret

  Det var en tung milepæl i 1996 da de siste trebåtene ble produsert, og i dag er Riva en del av den store Ferretti-gruppen, som også omfatter flere andre store verft. Nå består produksjonen i hovedsak av større båter i plast. Men til tross for at det ikke lenger bygges Riva-båter av edleste mahogny, finnes det fremdeles noen stolte eiere og interesseklubber for disse båtjuvelene spredd over hele verden.

  Typhoon

  Typhoon

  Replika av spesialbygd motorbåt.
  Elegant modellbåt som forestiller Typhoon, som ble spesialbygget i 1930-årene på oppdrag av racerbåtentusiasten Edsel Ford, sønn av Henry Ford som etablerte Ford Motor Company.
  kr 8 059