Populære søk

  Newport Collection
  Los Angeles Collection
  Los Angeles Collection
  Los Angeles Collection
  PREMIUM SOFA COLLECTION

  LOS ANGELES

  by Newport

  COMFORTABLE SEATING

  Stilfulle premiumsofaer

  Vi er stolte over å kunne presentere Los Angeles. Den stilrene kolleksjonen av Newport-sofaer med materialer av høyeste kvalitet som er ment å holde i generasjoner. Tidløse sofaer der produksjonen foregår på en omsorgsfull og håndverksmessig måte for å oppnå både perfekt estetikk og komfort. Velg mellom de klassiske nyansene offwhite, sand og indigo.

  Los Angeles Collection

  BEAUTIFULLY DESIGNED

  Stilfullt og elegant

  Offwhite er en klassisk nøytral farge som mange liker å bruke som base. Lyse farger bidrar til ro og passer utmerket sammen med tekstiler i ulike mønstre og farger. Los Angeles i offwhite er en stilren sofa i en sober farge som blir et vakkert innslag i hjemmet ditt.

  SOMETHING EXTRAORDINARY

  Innred i blått

  Innredning i nyanser av blått er et stilsikkert kort. Blå nyanser gir et stilfullt og tidløst uttrykk, og bidrar til en harmonisk atmosfære. Vår designsofa Los Angeles finnes selvfølgelig i den klassiske fargen indigo, som vakkert rammer inn stuen din.

  Los Angeles Collection

  MODERN AND CONTEMPORARY

  Naturnære farger

  Sand er en stilren elegant og takknemlig nyanse som fint kombineres med mange andre farger. Den nøytrale dempede fargen går aldri av moten og bidrar til en varm, naturlig og koselig følelse i rommet. Sofaen Los Angeles i nyansen sand passer fint inn i allerede stylede stuer eller som statement pieces som man kan bygge et helt nytt miljø rundt.

  Los Angeles Collection

  CREATE A STYLISH HOME

  Interiør som tør å ta plass

  La en stor coffee table-book ligge åpen på stuebordet. Skap vakre frodige blomsterarrangement med urner med lokk som base. Innred med litt store unike gulvlamper. Det er detaljene som gjør helheten og skaper et personlig uttrykk.

  Los Angeles Collection

  FLOOR PROTECTION

  Beskyttende detaljer

  Vår gulvbeskyttelse finnes i fem ulike farger og passer fint til sofaer av Howard-modellen. Selve gulvbeskyttelsen blir til en selvsagt detalj i den klassiske Howard-stilen. Gulvbeskyttelsene beskytter gulvet mot trykkmerker fra møbelben og møbelhjul fra tunge møbler.