OPPDAG

CLASSIC 

COLLECTION

BÆREKRAFTIG DESIGN

Classic Collection

Det svenske varemerket Classic Collection kombinerer klassisk skandinavisk design med de nyeste trendene. Dette er førsteklasses tekstilprodukter som produseres under rettferdige og bærekraftige forhold av materialer av høyeste kvalitet.

Zebra pute

Puten Zebra i hvitt og grått er laget av kvalitetsbomull og er OEKO-TEX-sertifisert.
Puten Zebra er en stilfull, mønstret pute i hvitt og grått med dekorative frynser i jute. Puten har ensfarget bakside, en kant av jute og glidelås på den ene siden.
kr 549

ET BEVISST VALG

Genuint håndverk

Classic Collection gir deg som forbruker muligheten til å gjøre et bevisst valg med hensyn til både miljø og etikk, da det så langt det er mulig velges bærekraftige materialer og prosesser i produksjonen. Inspirasjonen til produktenes uttrykksfulle design er hentet fra genuint håndverk og historiske epoker.

Merino teppe naturlig beige

Et grått ullteppet er den perfekte basen i alle hjem. 
Teppet Merino fra Classic Collection, et håndvevd ullteppe i ufarget grå ull. Ullteppet Merino er et smussavvisende, vendbart ullteppe.
kr 3 295

Plain teppe, beige

Perfekt som teppe under spisebordet, i entréen eller på barnerommet.
Et elegant og nøkternt beige teppe med flettede frynser på kortsidene som enkelt kan kombineres med andre farger og mønstre.
kr 5 059

Rådjur matta

Spännande handtuftad matta av ull.
En handtuftad matta i form av ett rådjur. Mattan är en rolig detalj som passar fint i barnrummet som i hallen eller framför den öppna spisen.
kr 879

Vi er online - Vi svarer på svensk

Du kan stille spørsmål, be om tips og råd eller hjelp til sortimentet.

Har du spørsmål om en eksisterende bestilling,
kan du kontakte kundeservice her.

Vi er online - Vi svarer på svensk

false