EKSKLUSIVT SENGTØY

SENGETØY

by Newport

LYKKSALIG SØVN

Dynetrekk med hotellfølelse

Det bør være en nytelse å stige inn på et soverom. Hvis rommet er fint innredet, skaper det harmoni, hjemmekos og inviterer til avslapning, akkurat som på et luksushotell. Med Newports utvalg av sengetøy kan du enkelt skape den atmosfæren du ønsker. Med forskjellige mønstre og farger er det lett å matche veggfarge, gardiner og andre ting som setter preg på soverommet ditt.

HIMMELSK SOVEROM

Luksuriøse netter i bomull

Newports elegante sengetøy er en bestselger, og består av smakfulle farger som gir en tidløs, klassisk atmosfære. De finnes i ensfarget eller med striper og ruter. Sengesettene våre passer til alle hjem og interiørstiler, de er slitesterke og blir raskt personlige favoritter. Velg mellom tradisjonelt sydd sengetøy eller dynetrekk og putevar som kneppes med knapper.

Colorado Lodge dynetrekk

Sengesett i 100 % bomull som gjør soverommet hyggelig.
Sengesettet har rutemønster på den ene siden og ensfarget bakside i en beige nyanse. Både dynetrekket og putevaret kneppes med søte og slitesterke knapper.
kr 797kr 1 595

Gstaad dynetrekk

Gstaad er et rutete sengesett i bomull.
Inspirasjonen til dynetrekket kommer fra det eksklusive skistedet Gstaad i Sveits. Det rutete mønsteret i blått og grønt gir en varm og herlig følelse og kan for eksempel brukes som innredning på hytten.
kr 797kr 1 595

Riverhead sengesett, blå/hvit

Riverhead har klassiske striper i blått og hvitt som gir en sofistikert følelse.
Krittstripemønsteret og den dekorative kneppingen med gummiknapper gir det tidløse sengesettet Riverhead et karakteristisk preg.
kr 797kr 1 595

Cap Ferrat sengesett

Stripet sengesett i blått og hvitt.
Et sett som passer perfekt i et maritimt interiør og er like behagelig som dynetrekk på hoteller. Oppkalt etter den naturskjønne franske halvøyen Cap Ferrat i Middelhavet.
kr 797kr 1 595

Southampton Stripe sengesett, blå/hvit

Skap hotellfølelse i din egen seng med Newports eksklusive sengetøy.
Sengesettet Southampton Stripe i blått og hvitt er en av Newports absolutte bestselgere. Sengesettet er stripete på den ene siden og hvitt med stjernemønster på den andre siden.
kr 797kr 1 595

PLEIE AV SENGETØY

Behandle lakenene med omhu

Vi tilbringer mer enn en tredjedel av livene våre i sengen. Kroppsvarme og luftfuktighet skaper et utfordrende miljø som gjør at vi må skifte dynetrekk, putevar og laken regelmessig. Sørg for å lufte dyner, puter og laken av og til, og vask dem på 60 grader. Ikke fyll hele vaskemaskinen. For at lakenene skal bli ordentlig rene, må det være nok plass i maskinen. Tørk dem i tørketrommel slik at de blir ekstra myke og behagelige.

Vi er online - Vi svarer på svensk

Du kan stille spørsmål, be om tips og råd eller hjelp til sortimentet.

Har du spørsmål om en eksisterende bestilling,
kan du kontakte kundeservice her.

Vi er online - Vi svarer på svensk

false