Populære søk

  Newport Collection
  Porto Furniture
  Porto Furniture
  Porto Furniture
  DISCOVER

  PORTO FURNITURE

  by Newport

  QUALITY FURNITURE

  Klassisk design

  Dekorer hjemmet med stilige møbler i slitesterk teak og skinn. Portomøblene er nøye håndlaget, noe som gjør hvert møbel unikt. Dermed kan de også variere litt i form og farge avhengig av de ulike produksjonsøktene. Møblene er ikke bare funksjonelle og komfortable, de fungerer også som flott interiørdetalj.

  Faro lenestol brun

  Faro lenestol brun

  Et møbel som aldri går av moten.
  Ta en nærmere titt på Faro – en elegant lenestol i klassisk design som fører tankene tilbake til 50-tallets designklassikere. Fremstilt av nøye utvalgte materialer, der rammen består av dyrket teak kombinert med stilrent skinn.
  kr 10 259

  Porto lenestol natur

  Stilfull lenestol i klassisk design.
  Lettplassert lenestol som passer like godt i entreen som på større flater i en stue. Alle møbler i Porto-serien er håndlagde. Hvert produkt er unikt, og derfor kan det forekomme forskjeller i for eksempel lær, tre og farge avhengig av produksjonsserier.
  kr 5 900kr 8 429
  Porto Furniture

  QUALITY FURNITURE

  Skinn og teak

  Materialet er nøye utvalgt, og rammen består av slitesterk FSC-sertifisert dyrket teak. Teak er ikke bare et vakkert og naturlig materiale, det har også lang holdbarhet, og med riktig møbelpleie kan møblene vare i mange år. Skinnet får dybde og glans over tid.

  Porto Furniture
  Porto Furniture

  QUALITY FURNITURE

  Stil som varer

  Møblene er ikke bare flotte å se på. Portomøblene kjennetegnes av holdbarhet og komfort laget i høyeste kvalitet som varer.

  Porto Furniture