undefined

Populære søk

  Newport Collection
  St. Moritz | Newport Travel Guide
  LUKSURIØSE SKISTEDER

  GUIDE TIL ST. MORITZ

  Newport Reiseguide

  VINTERGLEDE

  Vakre St. Moritz

  Skiparadiset St. Moritz, nær den italienske grensen i Sveits, er Alpenes svar på Rivieraens luksuriøse feriesteder. Noen av gjestene bor i suiten sin i to til tre måneder på rad, uten å stå på ski. I motsetning til mange andre skisteder, serveres det oftere champagne enn øl i restaurantene i skibakkene her.

  TRADITIONAL PLACE

  Likt av overklassen Likt av overklassen

  St. Moritz står for luksus og stil i alle kategorier. Den internasjonale overklassen har reist hit siden 1800-tallet. St. Moritz omtales ofte som et av verdens første skisteder. Mange kjendiser og jetset-personligheter besøker feriestedet hvert år. Selv legender som Charlie Chaplin og Audrey Hepburn satte pris på å komme til St. Moritz og få diskret, men utmerket service.

  TREE SKIING

  Høyt i landskapet

  St. Moritz er en fryd, både for sjelen og øyet. Det vakre landskapet består av alpetopper, isbreer, frosne innsjøer og bølgende daler, med uvanlig mange soltimer. Unikt for dette skistedet er at tregrensen er høyere enn vanlig i Alpene. Det betyr at mange mennesker elsker den nydelige treskikjøringen med uvanlig løs puddersnø. St. Moritz blir ofte referert til som et "skisted", men er faktisk en kommune som består av de sammenvokste feriestedene St. Moritz-Dorf og St. Moritz-Bad samt tilstøtende Suzetta og halve Champfér.

  SPORTY ST. MORITZ

  Berømt vintersportssted

  St. Moritz er kjent for vintersport og har arrangert vinter-OL i 1928 og 1948. Hvert år er det spektakulære snøpolokonkurranser der laget konkurrerer i et slående vakkert vinterlandskap. St. Moritz er også kjent for sin Cresta Run, en vintersport med kjelker som kjøres på en isbane. Banen er på 1214 meter, og sjåføren ligger på magen med hodet fremover. Cresta Run, som utelukkende går mellom St. Moritz og kommunen Celerina, er forløperen til sporten skeleton.

  LUKSUSLIV

  BADRUTT´S PALACE HOTEL

  5 STAR HOTEL

  Badrutt´s Palace Hotel

  Badrutt´s Palace Hotel er St. Moritz mest berømte hotell, dekorert med gammeldags, men likevel luksuriøs sjarm. Hotellets 1800-tallsinnredning er svært elegant med en takhøyde som minner om en katedral. Badrutt's Palace er et femstjerners hotell som åpnet i 1896 og er en del av organisasjonen The Leading Hotels of the World, som består av verdens mest eksklusive hotell.

  LUKSUSLIV

  KULM HOTEL

  5 STAR HOTEL

  Kulm Hotel

  Kulm Hotel er et stort og sofistikert luksushotell med fem stjerner, også grunnlagt av Johannes Badrutt som startet Badrutt Palace. Navnet "kulm" er avledet fra det latinske ordet "culmen", som betyr kolle. Med hotellets høye beliggenhet, har gjestene nydelig utsikt over St. Moritzer See, som er den sentralt beliggende innsjøen.

  LUKSUSLIV

  SUVRETTA HOUSE

  5 STAR HOTEL

  Suvretta House

  Suvretta House ligger litt i utkanten, i skogene ved siden av St. Moritz, med vakker natur rett utenfor døren, perfekt for fotturer om sommeren og vintersport i den kalde delen av året. Mange omtaler det femstjerners Suvretta House som et luksuspensjonat der kvalitet og lange tradisjoner er ivaretatt.

  GOURMETMIDDAG

  LE RESTAURANT

  GLAMOROUS FEELING

  Le Restaurant

  Le Restaurant på Badrutt Palace Hotel tilbyr glamorøse kvelder i unike omgivelser med syv meter høyt tak, hvite duker og lysekroner. Her står internasjonal og fransk mat på menyen, og det er kleskode med jakke og slips hver kveld. Kan det være mer eksklusivt?

  GOURMET RESTAURANT

  CÀ D’ORO

  MICHELIN STAR

  Restaurant Cà d’Oro

  Cà d'Oro er en gourmetrestaurant med Michelin-stjerne som serverer deilig middelhavsmat. Her finner du en blanding av tradisjonelle og mer moderne retter. En fryd for smaksløkene! Restauranten tilhører luksushotellet Grand Hotel des Bains Kempinski.

  Slik kommer du hit

  Reisen til St. Moritz tar tid, med mindre du har din egen minijet og lander på den sentrale miniflyplassen Engadin. Vi foreslår at du flyr til Zürich og tar et tog derfra. Velg en vogn som har vinduer også i taket. Det gjør den siste etappen til en tre timer og førtifem minutters fantastisk reise gjennom et postkortlignende alpinlandskap.