undefined

Populære søk

  Newport Collection
  Aspen | Newport Travel Guide
  LUKSURIØSE SKISTEDER

  ASPEN GUIDE

  Newport reiseguide

  LANDSBYEN CHAMPAGNE

  Klassiske Aspen

  Fjellandsbyen Aspen i naturskjønne Colorado er et av USAs mest klassiske skisteder. Mange kjendiser er tiltrukket av skistedet fordi de vil nyte det nydelige champagnepudderet i bakkene og den avkjølte champagnen i glassene.


  SPIS OG FEST I ASPEN

  LUKSURIØS STIL

  Det beste fra begge verdener

  Mange tror at kjendismekkaet Aspen forener det beste fra begge verdener: Europeisk stil, luksus og god mat med nordamerikansk toppservice. En rekke kjendiser eier overdådige ferievillaer her, på flyplassen er private jetfly parkert på rad, og alle verdens eksklusive butikker har minst en filial her. Noen av kjendisene som har hatt varme følelser for den gamle gruvebyen er Kennedy-familien og Gunnar Sachs, sønn av den legendariske Brigitte Bardot og Gunter Sachs.

  MIGHTY ROCKY MOUNTAIN

  Avslappet atmosfære

  Ikke bli overrasket om du ser kjente personligheter som Mariah Carey eller Donald Trump sitte på en av luksustavernaene eller spasere langs Main Street blant Gucci-, Burberry- og Ralph Lauren-butikkene. Aspen er det mest populære skistedet i det vestlige Colorado og sammenlignes ofte med St. Moritz i Sveits. Men mange hevder at Aspen tilbyr en mye mer avslappet atmosfære. Her nyter besøkende mer enn 300 soldager per år og noen av Rocky Mountains’ høyeste fjelltopper.

  LIGHT SNOW

  Skivennlig puddersnø

  Aspen ble grunnlagt i 1879 som en gruve under sølvrushet og ble et skisted etter andre verdenskrig. Stedet fikk navnet sitt fordi det vokser mye asp i området. Anlegget er en del av det gigantiske Snowmass-området og har fire fjell: Aspen Mountain, Buttermilk, Snowmass og Aspen Highlands – alle med sin egen, unike stil. Alt fra bratte, avanserte bakker for den ekstreme skiløperen til grønne, komfortable bakker for nybegynnere. I Aspen finner du den lette, tørre snøen som USA er verdensberømt for: champagnepudderet. Mange drar til Aspen bare på grunn av denne snøen.

  LUXURY LIVING

  ST. REGIS ASPEN RESORT

  5 STAR HOTEL

  St. Regis Aspen

  Resort St. Regis Aspen Resort ligger ved foten av Aspen-fjellet. Femstjerners hotell med førsteklasses service. Hotellet har utendørsbasseng, spa, butikker og flere eksklusive restauranter.

  LUKSUSLIV

  LUXURY LIVING

  ALPINE ELEGANCE

  Hotel Jerome

  Hotellet Jerome er en overflod av eleganse og glamour. Tradisjonell alpin sjarm og romslige rom med utsikt over fjellet. Her lever du som en konge eller dronning! Hotel Jerome har vært et sosialt midtpunkt i Aspen siden det åpnet i 1889.

  LUKSUSLIV

  THE LITTLE NELL

  5 STAR HOTEL

  The Little Nell

  Little Nell tilbyr en historisk aura og smidig ski inn/ski ut. Et femstjerners må-ha-hotell for de som ønsker å oppleve det mest eksklusive ved Aspen. Little Nell ligger like under bakkene, og du kan gli ut av hotellet direkte til den berømte Silver Queen Gondola-heisen.

  GOURMETMIDDAG

  CHEFS CLUB

  SEA FOOD TOP CLASS

  Restaurant Chefs club

  Chefs club er en av de beste restaurantene i USA, ifølge Time Magazine. Her kan du smake på signaturrettene til flere kjente kokker. En ekte matopplevelse!

  APRES-SKI GOURMET

  THE AJAX TAVERN

  AFTER SKI LUXURY

  The Ajax Tavern

  Ajax Tavern, som tilhører femstjernershotellet Little Nell, har fått navnet «Best Place to people watch» av lokalavisen Aspen Times. På den solfylte utendørsterrassen kan du nyte Aspen-pommes frites – en luksuriøs versjon av pommes frites med trøfler og parmesan. Ikke bli overrasket om du ser Beyoncé sitte og se ut over Silver Queen Gondola-heisen rett ved siden av.

  Slik kommer du hit

  Det enkleste alternativet er å fly til Denver, leie bil på flyplassen og kjøre de fire timene til Aspen.