undefined

Populære søk

  Newport Collection
  Lech | Newport Travel Guide
  LUKSURIØSE SKISTEDER

  LECH GUIDE

  Newport reiseguide

  ET VINTEREVENTYR

  Snøsikre Lech

  Robbie Williams, den nederlandske kongefamilien, prinsesse Diana. Mange berømte personligheter elsker og har elsket det østerrikske skistedet Lech. Et vakkert, sjarmerende vinterparadis som også er både snø- og solsikkert.

  EXCELLENT SKIING

  Toppklasse i Tirol

  Lech am Arlberg ligger i Tirol i det enorme skiområdet Arlberg, og er forbundet med de populære skistedene Zürs, St. Christoph og St. Anton. Det får en helhetlig opplevelse med fin skikjøring og vakre omgivelser i de østerrikske Alpene. Boutiquehoteller, stjernerestauranter og kilometerlange bakker i totalt seks daler. Lech er luksus, men uten snobberi.

  PRIVATE GETAWAY

  Diskret service

  Mens andre jetset-skisteder, for eksempel St. Moritz og Verbier i Sveits, gjerne reklamerer med slagord som “se og bli sett”, er mottoet det motsatte i Lech. Å holde en lav profil er ingen kunst. Her er diskresjon alt, noe som appellerer til mange kjendiser. Det sies at i Lech får selv offentlige personer være i fred. I sentrum finner du utvalgte klokkebutikker, karatrammede juveler og gylne skistativer. Servicen er diskret, men utmerket.

  SAFE & COMFORTABLE

  Behagelig skikjøring

  Skiområdet Lech har 97 heiser, delt inn i fire systemer. Blant annet kan du ta gondolen opp til Rutikopf, et fjell som strekker seg 2362 meter over havet. Generelt sett er bakkene i Lech brede, hyggelige og inviterer deg til hyggelige turer. Hvis du er ute etter mer utfordrende skikjøring i smalere og brattere terreng, er nabolandsbyen Zürs stedet for deg. Men bli værende i Lech hvis du vil prøve ut krevende off-piste.

  TRADITIONAL RULES

  Skisted med karakter

  Uteserveringene i Lech må være stengt så tidlig som kl. 19.00, etter den tid kan musikk bare spilles innendørs. Lech er ikke byen for de som leter etter en fest. Antall dagsheiskort til skianleggene er begrenset slik at bakkene ikke blir overfylte. Det er også regler om hvor høye husene kan være og hvordan de kan utformes, alt for å opprettholde stedets karakter.

  LUKSUSLIV

  HOTEL ARLBERG LECH

  5 STAR HOTEL

  Hotel Arlberg Lech

  Hotel Arlberg Lech er et 5-stjerners hotell som ligger på en av de mest eksklusive adressene i sentrum av Lech. Her finner du et veldig luksuriøst spa hvor du kan velge mellom mange behandlinger, badstuer, bassenger og mye mer. Hvis du ønsker å bo veldig hyggelig, er Hotel Arlberg stedet for deg.

  LUKSUSLIV

  HOTEL ALMHOF SCHNEIDER

  5 STAR HOTEL

  Hotel Almhof Schneider

  Hotel Almhof Schneider er et 5-stjerners luksushotell i en vakker bygning fra 1400-tallet. Hotellet har moderne alpeinnredning, to restauranter, egen kino og et spa-område med innendørsbasseng. Her kommer du ikke til å savne noe.

  LUKSUSLIV

  CHALET N

  HEIGHT OF LUXURY

  Chalet N

  Chalet N er et eksklusivt boutiquehotell som blander følelsen av Arlberg-områdets storslåtte natur med eksepsjonell luksus. Du bor så bra at du knapt vil forlate hotellet. Spa, restaurant, suiter og egen kino - trenger vi å si mer?

  GOURMETMIDDAG

  AURELIO LECH

  FINE CUISINE

  Restaurang Aurelio Lech

  Aurelio Lech er en gourmetrestaurant med et internasjonalt kjøkken som serverer retter som varierer fra dag til dag, avhengig av ingrediensene kokkene får tilgang til. Restauranten tilhører det femstjerners hotellet med samme navn. Nyt maten på den fantastiske solterrassen med fantastisk utsikt.


  Slik kommer du hit

  Den enkleste måten å reise hit på er å ta fly til Innsbruck, leie bil og deretter kjøre en og en halv time til Lech.