FESTIVE HOLIDAY

Flott dekket bord til jul

Inviter nære og kjære på julemiddag med et flott dekket bord med hvit duk, elegant porselen, stoffservietter, brikker og krystallglass. Med en gjennomtenkt og detaljert borddekning kan du gi gjestene følelsen av å være på en femstjerners restaurant.

NEW IN

Dekk på med Audley

Se den elegante nyheten vår Audley Deep Red, som er en sesongbetont tallerkenserie i tre deler – middagstallerken, asjett og dyp tallerken – slik at du kan dekke et helhetlig og innbydende bord. Med den dyprøde nyansen og de dekorative sølvkantene er Audley allerede blitt en favoritt blant mange av kundene våre.

Audley Deep Red middagstallerken, 6-pakning

Dekk på med dyprødt porselen til jul.
Audley Deep Red er en stilfull middagstallerken av porselen i en flott, rød farge med en dekorativ sølvkant. Den er perfekt som undertallerken eller middagstallerken på bordet.
kr 824kr 1 649

Audley Deep Red dyp tallerken, 6-pakning

Server julegrøten i en vakker, dyp tallerken.
Med den nye tallerkenserien Audley kan du servere hele julemiddagen på elegant vis. Den dype tallerkenen passer perfekt til alt fra julegrøten til en deilig suppe.
kr 824kr 1 649

Audley Deep Red asjett, 6-pakning

Fullend borddekningen med en julerød asjett.
Asjetten i Audley-serien fullender borddekningen. Den røde nyansen leder tankene mot en klassisk og tradisjonell julemiddag der nære og kjære samles rundt bordet.
kr 714kr 1 429

NEW IN

Avenue bordtekstil

Avenue er vår nye, elegante serie med bordtekstiler i 100 prosent lin. Servietter, duk, løpere og spisebrikke i klassisk hvit utførelse med dekorativ påsydd blå kant. Dette er en tidløs og stilfull kolleksjon som lar deg dekke et flott bord som gir gjestene følelsen av fine dining.

Newport Holiday kjøkkenhåndkle

Kjøkkenhåndkle som skaper julestemning på kjøkkenet.
Elegant kjøkkenhåndkle med en stilfull nøtteknekkersoldat samt juletekst. Mønsteret er håndlaget, og trykket er håndverksmessig utført.
kr 109kr 219

FESTIVE HOLIDAY

Detaljer som vekker apetitten

Se alle de flotte gryteunderlagene våre i unik design av høyglanset polert messing. Gryteunderlagene fra Newport er håndlaget, så alle produktene er helt unike. I tillegg til å være praktiske, pynter de flott opp på bordet mellom måltidene, eller de kan henges på en krok på kjøkkenet og fungere som dekorasjon i seg selv.

Julian nøtteknekker-bordkortholder, 4-pakning

Elegante nøtteknekkere til bordkortene.
De staselige nøtteknekkerne i klassisk soldatuniform sprer julestemning rundt bordet, og fungerer samtidig som bordkortholdere. Bordkortene festes enkelt i sporet på hattene deres. Dekorativt og praktisk!
kr 439

William nøtteknekker salt-/pepperbøsse i tinn

Dekk på med salt- og pepperbøsser i tinn.
Salt- og pepperbøssene fra Newport er laget av tinn og er formet som to detaljerte nøtteknekkersoldater. Salt- og pepperbøssene fungerer også flott som dekorasjon på middagsbordet.
kr 1 099

Abbey serveringsfat

Dekketallerken som gjør seg like godt som serveringsfat.
En dekketallerken i sølv setter et høytidelig og elegant preg på et flott dekket bord. Bruk Abbey serveringsfat som dekketallerken for å skape et stilfullt uttrykk.
kr 439kr 879

Midtown serviett, hvit

Myk bomullsserviett i klassisk hvit utførelse.
Midtown er en serviett som setter et tidløst og stilfullt preg uansett hva slags bord og i hvilket rom du bruker den. Alle hjem burde ha hvite stoffservietter, da de virkelig skaper en elegant og innbydende borddekning.
kr 219

LUXURIOUS DINING

Gstaad Collection

Gstaad er inspirert av det eksklusive skistedet i Sveits. Denne luksuriøse kolleksjonen består av vevde, fine naturfiber med et klassisk rutemønster i blått og grønt som gir en god og varm følelse. Her finner du eksklusive kjøkkentekstiler av kvalitetsbomull som gjør bordet innbydende og flott.

Vi er online - Vi svarer på svensk

Du kan stille spørsmål, be om tips og råd eller hjelp til sortimentet.

Har du spørsmål om en eksisterende bestilling,
kan du kontakte kundeservice her.

Vi er online - Vi svarer på svensk

false