Populære søk

  Newport Collection

  FOR A MAGICAL CHRISTMAS

  Newport Christmas Shop

  Vår klassiska Newport Christmas Shop har stängt för säsongen. Vill du vara bland de första att veta när julshoppen öppnar? Anmäl dig nedan för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden från oss.

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Produktnyheter og eksklusive tilbud!

  CHRISTMAS ORNAMENTS

  Vakker utsmykning

  Oppdag julens vakreste juletrepynt som rammer inn høytiden på en elegant og leken måte. Her finner du eksklusiv og unik pynt som gir juletreet et personlig preg. Skap julens mest originale tre med alt fra toppstjerner og rosetter til unik juletrepynt i ulike stiler.

  Juletrepynt
  Juletrepynt
  Juletrepynt
  Juletrepynt

  LUXURIOUS ORNAMENTS

  Royal Collection

  Royal Fabergé Collection er en serie juletrepynt med majestetisk karisma. Vakkert utsmykkede Fabergé-egg som kan åpnes og skjule en hemmelighet inni. Alle delene i kolleksjonen er detaljert utsmykket med klassiske mønsterbilder, perler og glitter. For de kongelige er bare det beste godt nok.

  Juletrepynt

  HOLIDAY SEASON

  Hengende juletrepynt med reiselyst

  La oss få presentere Bon Voyage Collection. Det er en unik serie med hengende juletrepynt i glass med klassiske motiver som vekker reiselysten. En kolleksjon som feirer tradisjonen med å gjøre juletrepynten til et spennende eventyr. Et ekte Disney-tre som både barn og voksne vil få lyst til å utforske – gren for gren.

  Juletrepynt

  JOYFUL HOLIDAY

  Juletrepynten som lokker frem smilet

  Pynt granen med juletrepynt som lokker frem latteren. Pyntegjenstandene i Cheerful Collection har alt en juleelsker kan ønske seg. Dekorative, håndmalte hengende pyntegjenstander i glass med humoristisk stil. Opplev barnas lysende øyne og de voksnes smil når de ser på den lekne, hengende julepynten i Cheerful Collection.

  Juletrepynt

  MOST EXCLUSIVE

  Hepburn Collection

  Hepburn Collection Er en serie oppheng fra Kurt S. Adler, som designer og tilvirker den mest unike julepryden du kan tenke deg. I julen smykker Kurt S. Adlers dekorasjoner mange av de antikke luksusvarehusene verden over, som f.eks. Harrods og Liberty i London, Bergdorf Goodman i New York og Fortnum & Mason i London. Og nå også Newport i Sverige. Finn dine favoritter i vår nettbutikk eller i noen av våre juledekorerte butikker.

  Juletrepynt
  Juletrepynt

  SHIMMERING TREE TOPPERS

  Glitrende toppstjerner

  En gran uten stjerne er som en jul uten pakker. Topp juletreet med en elegant, glitrende stjerne og iøynefallende form. Barnas øyne kommer til å skinne om kappe med den vakre toppstjernen, og det staselige juletreet ditt vil føles enda mer luksuriøst. Nettopp det du trenger for en minneverdig jul!