FRIENDLY SOLDIERS

NUTCRACKER COLLECTION

by Newport

WOODEN PROTECTORS

Sjarmerende beskyttere

Det er en vanlig tradisjon over hele verden å pynte med nøtteknekkersoldater til jul. Newports dekorative nøtteknekkersoldater er detaljerte mesterverk som er laget for hånd av dyktige håndverkere. Nøtteknekkerne fås i forskjellige varianter og størrelser, men har alle det til felles at de gir julehjemmet ditt et klassisk og festlig preg. I tysk folklore er nøtteknekkere symboler på lykke, og det sies at de beskytter hjemmet ditt og skremmer bort onde ånder.

NUTCRACKER ICONS

Staselig jul

Med våre stilige nøtteknekkere dekorerer kan du pynte til jul på en klassisk og kreativ måte. Velg mellom ulike varianter i forskjellige fargekombinasjoner, og plasser dem i vinduet, på kommoden eller heng dem i juletreet. Nøtteknekkere er gledesspredere som sjarmerer både voksne og barn.

Herbert nøtteknekker julepynt

Juletreanheng i klassiske farger, selges i 4-pakninger.
Elegante nøtteknekker i sett på fire i fargene rød, hvit, svart og gull. Når det kommer til pynting i juletiden, er kreativitet eneste stopp. La disse dekorative nøtteknekkerne iført klassiske uniformer og staselige hatter spre julestemning i treet.
kr 384

Herman nøtteknekker julepynt

Dekorative juletreanheng i 5-pakning.
Elegante nøtteknekker i sett på fire i fargene rød, hvit, svart og gull. Når det kommer til pynting i juletiden, er kreativitet eneste stopp. La disse dekorative nøtteknekkerne iført klassiske uniformer og staselige hatter spre julestemning i treet.
kr 439

Farley nøtteknekker hvit

Leveres i en eksklusiv gaveeske.
Nøtteknekkeren Farley er en klassiker blant Newports julepynt, prydet av en hvit uniform med gulldetaljer. Nøtteknekkeren er laget av tre og måler 38 cm, noe som gjør den fin å plassere ved siden av juletreet, på en hylle eller i trappa.
kr 604

Julian nøtteknekker bordkortholder

Fire elegante nøtteknekkere til det dekkede julebordet.
La staselige nøtteknekkersoldater, kledd i klassisk uniform, spre julestemning på bordet. Plasseringskortene festes enkelt til sporet i hettene på mutterknappene.
kr 439

William nøtteknekker salt- og pepperbøsser tinn S

Lys opp borddekkingen med elegante tinnsalt- og pepperbøsser.
Newport salt- og pepperbøsser laget av tinn i motivet til to detaljerte nøtteknekkersoldater. De 8 cm høye karene er fine å vise frem som en vakker dekorasjon på middagsbordet. En perfekt detalj og komplement til borddekkingen.
kr 1 099

William nøtteknekker salt- og pepperbøsser tinn L

16,5 cm høye salt- og pepperbøsse i motiver av elegante nøtteknekkere.
Staselige detaljer å legge til borddekkingen, både i julen og mer festlige begivenheter. Materialet tinn gir dem et stilig preg hvor du virkelig kan sette pris på det fine designet.
kr 2 199

Vi er online - Vi svarer på svensk

Du kan stille spørsmål, be om tips og råd eller hjelp til sortimentet.

Har du spørsmål om en eksisterende bestilling,
kan du kontakte kundeservice her.

Vi er online - Vi svarer på svensk

false