Populære søk

  Newport Collection

  Personvern & Informasjonskapsler

  Newporthome.no bruker kun informasjonskapsler for besøksstatistikk.

  Informasjon om informasjonskapsler

  Etter loven om elektronisk kommunikasjon som tredde i kraft den 25. juli 2003, skal alle som besøker en nettside informeres om hva cookies brukes til på siden og få muligheten til å nekte en slik bruk. På newport.se bruker vi informasjonskapsler kun med det formålet å føre statistikk over hvor mange besøkere nettsiden har.

  Hvordan fungerer informasjonskapsler?

  Informasjonskapsler er tekstfiler som lagres på dataen din når du besøker en nettside. Disse gir informasjon om hva du gjør når du besøker nettsiden. Filene er små og alle nettlesere (f.eks. Firefox, Chrome, Safari og Internet Explorer) lar kun en viss mengde informasjonskapsler lagres i minnet. Du risikerer altså ikke at minnet blir fullt pga. informasjonskapsler. Informasjonskapsler kan ikke inneholde virus og er enkle å fjerne. Hvis du ikke aksepterer bruken av informasjonskapsler, kan du skru av informasjonskapsler i sikkerhetsinnstillingene til nettleseren (Internet Explorer, Mozilla mfl.). Men dette innebærer noen begrensninger på nettsidens funksjonalitet.

  Personvern iht. personopplysninger

  Når du handler på newporthome.no, oppgir du informasjon som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. I forbindelse med bestillingen din, godkjenner du at vi lagrer og bruker opplysningene dine i vår virksomhet for å kunne fullbyrde kontrakten vår med deg. Vi behandler personopplysningene dine med ytterst forsiktighet og garanterer, i samsvar med Personopplysningsloven (PUL 1998:204), at kundeopplysningene dine kun brukes av newport.se. Unntaket er at personnummeret ditt brukes av en tredjepart (Klarna AB) for å gjøre kredittkontroll ved Faktura eller Delbetaling som betalingsalternativer. Etter Personopplysningsloven har du rett til å få innsyn i opplysningene vi har registrert om deg. Hvis opplysningene er feilaktige, ufullstendig eller irrelevante, kan du forespørre at opplysningene skal rettes eller fjernes. Da kan du kontakte kundeservicen vår på [email protected]

  Personverpolicy

  På Newport tar vi personvernet ditt på alvor og jobber alltid for å ha et høyt nivå med datasikkerhet. Les Personverpolicyen vår her.