Kjøpsvilkår

Newport reserverer seg mot trykkfeil, restsalg og eventuelle faktafeil som kan være på nettsiden eller i annonsene våre. Hvis du er under 18 år, må du ha foresattes tillatelse til å bestille hos oss. Alle forsøk på bedrageri blir politianmeldt. Newport forbeholder seg retten til å heve et kjøp dersom vi mistenker et bedrageri.

Priser

Alle varer i Newports sortiment er oppgitt inkl. moms, og vi forbeholder oss retten til prisendringer og reserverer oss mot eventuelle trykkfeil og restsalg. Frakt kan forekomme på deler av sortimentet. Tilbudsprisene gjelder så lenge lageret rekker.

Newport eier retten til å endre priser på hjemmesiden uten forhåndsvarsel. Når kjøper har lagt inn bestilling, mottar kjøperen en ordrebekreftelse på sin e-postadresse. Ved åpenbare feil som forklaringsfeil eller liknende, i forbindelse med prisen eller produktinformasjonen som oppgis i ordrebekreftelsen eller fakturaen, har Newport rett til å rette pris eller liknende informasjon. I slike tilfeller vil en ny ordrebekreftelse sendes ut. Kunden eier retten til å avbestille ordren sin uten kostnader dersom rettelsen ikke godkjennes.

Betaling

Det finnes flere betalingsalternativer å velge mellom, blant annet Kortbetaling, Faktura 30 dager og delbetaling. Se mer om våre betalingsalternativer under fanen “Betalingsalternativer”.

Personopplysninger

Når du handler på newport.se eller når du blir medlem i vår kundeklubb oppgir du opplysninger som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. I forbindelse med bestilling eller inngåelse av medlemskap, godkjenner du at vi lagrer og bruker opplysningene dine i virksomheten vår for å fullføre forpliktelsene våre overfor deg. Opplysningene brukes til identifikasjon, administrasjon og til kommunikasjon med deg som medlem eller bruker av newport.se, som for eksempel kundetilpassete tilbud. Opplysningene brukes også til kundeanalyser og statistikk. Personopplysninger kan registreres som kundenummer av Newport. Vi behandler personopplysningene dine med ytterst forsiktighet og garanterer, i samsvar med Personopplysningsloven (PUL 1998:204), at kundeopplysningene dine kun brukes av newport.se. Unntaket er at personnummeret ditt brukes av en tredjepart (Klarna AB) for å gjøre kredittkontroll ved Faktura eller Delbetaling som betalingsalternativer.

Etter Personopplysningsloven har du rett til å få innsyn i de opplysningene vi har registrert om deg. Hvis opplysningene er feilaktige, ufullstendig eller irrelevante, kan du forespørre at opplysningene skal rettes eller fjernes. Da kan du kontakte kundeservicen vår på [email protected] Som personopplysningsansvarlig er Newport Collection AB, organisasjonsnummer 556760-0118.

Kampanjevilkår*

* Den store Black Week-kampanjen med 20–70 prosent rabatt gjelder hele sortimentet, med unntak av varemerkene Klong, Caroline Svedbom, Baobab, Trudon og Skultuna.

Vi er online - Vi svarer på svensk

Du kan stille spørsmål, be om tips og råd eller hjelp til sortimentet.

Har du spørsmål om en eksisterende bestilling,
kan du kontakte kundeservice her.

Vi er online - Vi svarer på svensk

false