DISCOVER

HEPBURN CHRISTMAS COLLECTION

by Kurt S. Adler

MOST EXCLUSIVE

Smykker luksusvarehusene

Hepburn Collection Er en serie oppheng fra Kurt S. Adler, som designer og tilvirker den mest unike julepryden du kan tenke deg. I julen smykker Kurt S. Adlers dekorasjoner mange av de antikke luksusvarehusene verden over, som f.eks. Harrods og Liberty i London, Bergdorf Goodman i New York og Fortnum & Mason i London. Og nå også Newport i Sverige. Finn dine favoritter i vår nettbutikk eller i noen av våre juledekorerte butikker.

PERFECT GIFT

Hepburn i pakken

 Anhengene i Hepburn Collection er den perfekte julegaven til deg selv eller noen andre som setter pris på å samle på vakre ting. Følelsen av å utvide samlingen hver jul og se hvordan treet får stadig flere vakre dekorasjoner for hvert år som går, er helt uslåelig.

SAY IT WITH A GIFT

Detaljrikdom for alle sanser

Nyt et håndtverk ut over det vanlige og en utsøkt presisjon ned til minste detalj. Juletrepynten i kolleksjonen er av høykvalitetsmaterialer som f.eks. porselen, glass, høyglanset stoff og perler. Bedårende tredekorasjoner blir den perfekte gave til deg selv eller andre hver jul. Noe som påminner om stemningsfulle stunder, dypt vennskap og familiebånd.

Patricia puppy julepynt

Farger som tradisjonelt forbindes med eleganse og eksklusivitet.
Hengende juletrepynt med et unikt uttrykk og en utrolig detaljrikdom. De sofistikerte fargenyansene og førsteklasses materialvalg gir en bedårende juletrepynt som er vanskelig å motstå.
kr 259

Doroty Elegance katt julepynt

Hengende juletrepynt med et unikt uttrykk og en utrolig detaljrikdom.
De sofistikerte fargenyansene og førsteklasses materialvalg gir en bedårende juletrepynt som er vanskelig å motstå. Den perfekte gaven til deg selv eller noen andre som setter pris på den unike julegaven.
kr 229

THE AMERICAN WAY

Legendariske juledekorasjoner

Etter andre verdenskrig begynte Kurt S. Adler, som hadde tjenestegjort ved innkjøpsavdelingen i den amerikanske hæren, å eksportere varer til land som behøvde produkter etter krigen. Verdensøkonomien hentet seg igjen, og Adler begynte isteden å fokusere på import av juledekorasjoner fra Europa til USA. De håndgjorte englene fra daværende Øst- og Vest-tyskland ble raskt populære, og sortimentet vokste til å inneholde alt fra julekuler i munnblåst tsjekkisk glass til italiensk julebelysning. I dag forbindes Kurt S. Adler ofte med overdådig juledekorerte amerikanske hjem.

Vi er online - Vi svarer på svensk

Du kan stille spørsmål, be om tips og råd eller hjelp til sortimentet.

Har du spørsmål om en eksisterende bestilling,
kan du kontakte kundeservice her.

Vi er online - Vi svarer på svensk

false