Populære søk

  Newport Collection

  MOST EXCLUSIVE

  Smykker luksusvarehusene

  Hepburn Collection Er en serie oppheng fra Kurt S. Adler, som designer og tilvirker den mest unike julepryden du kan tenke deg. I julen smykker Kurt S. Adlers dekorasjoner mange av de antikke luksusvarehusene verden over, som f.eks. Harrods og Liberty i London, Bergdorf Goodman i New York og Fortnum & Mason i London. Og nå også Newport i Sverige. Finn dine favoritter i vår nettbutikk eller i noen av våre juledekorerte butikker.

  Hepburn Christmas Collection

  PERFECT GIFT

  Hepburn i pakken

   Anhengene i Hepburn Collection er den perfekte julegaven til deg selv eller noen andre som setter pris på å samle på vakre ting. Følelsen av å utvide samlingen hver jul og se hvordan treet får stadig flere vakre dekorasjoner for hvert år som går, er helt uslåelig.

  Hepburn Christmas Collection

  SAY IT WITH A GIFT

  Detaljrikdom for alle sanser

  Nyt et håndtverk ut over det vanlige og en utsøkt presisjon ned til minste detalj. Juletrepynten i kolleksjonen er av høykvalitetsmaterialer som f.eks. porselen, glass, høyglanset stoff og perler. Bedårende tredekorasjoner blir den perfekte gave til deg selv eller andre hver jul. Noe som påminner om stemningsfulle stunder, dypt vennskap og familiebånd.

  THE AMERICAN WAY

  Legendariske juledekorasjoner

  Etter andre verdenskrig begynte Kurt S. Adler, som hadde tjenestegjort ved innkjøpsavdelingen i den amerikanske hæren, å eksportere varer til land som behøvde produkter etter krigen. Verdensøkonomien hentet seg igjen, og Adler begynte isteden å fokusere på import av juledekorasjoner fra Europa til USA. De håndgjorte englene fra daværende Øst- og Vest-tyskland ble raskt populære, og sortimentet vokste til å inneholde alt fra julekuler i munnblåst tsjekkisk glass til italiensk julebelysning. I dag forbindes Kurt S. Adler ofte med overdådig juledekorerte amerikanske hjem.

  Hepburn Christmas Collection