Populære søk

  Newport Collection

  FOR A MAGICAL CHRISTMAS

  Newport Christmas Shop

  Vår klassiska Newport Christmas Shop har stängt för säsongen. Vill du vara bland de första att veta när julshoppen öppnar? Anmäl dig nedan för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden från oss.

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Produktnyheter og eksklusive tilbud!

  CHRISTMAS TREE EXTRAVAGANT

  Finn julens flotteste tre

  Ved juletider drømmer vi alle om å ha et fyldig og nydelig pyntet juletre. Newports naturtro juletrær drysser aldri. Med et kunstig juletre av høy kvalitet trenger du ikke bekymre deg for plagsomme barnåler eller jakten på det perfekte juletreet.

  Juletrær
  Juletrær

  10 YEAR WARRANTY

  10 års garanti

  Et eventyrlig vakkert og naturtro grantre med LED-pærer som gir et varmt og stemningsfullt lys. Treet har forhåndsmontert belysning på grenene og kommer i tre deler, slik at det enkelt kan settes sammen på få minutter. Juletrefoten er laget av metall. Det eneste du trenger å gjøre når juletreet er satt sammen, er å justere grenene slik at treet får ønsket utseende. Juletreet har en garanti på 10 år, og belysningen en garanti på 3 år.

  Juletrærne er også CE-merket, noe som betyr at de oppfyller EUs standarder for sikkerhet, helse og miljøvern. Plasten i treet inneholder altså ingen giftige stoffer.