undefined

Populære søk

  Newport Collection

  ELEGANTE TRÆR OG PALMER

  Naturtro trær og palmer

  Skap liv på uteplassen med store, kunstige planter som gir en skjermet og innbydende følelse. Newport har kunstige planter av høy kvalitet med en frodig tetthet mellom bladene. Det gjør at de ser usedvanlig naturtro ut. Vi har kunsttrær og palmer som er generøse i størrelsen og passer perfekt både i stuen og ute på terrassen.

  BLOMSTER FOR ALLTID

  Ta vare på plantens skjønnhet

  Det er ingen kunst å ta vare på kunstige planter – det krever verken kunnskap eller grønn fingrer. Bruk en fjærkost, tørk over med en fuktig klut, eller gi dem en lett vanndusj med en sprayflaske en gang i blant, så bevarer de kunstige planten både glansen og skjønnheten.

  Banan kunstig plante

  Banan kunstig plante

  Kunstig tre av høyeste kvalitet i potte for å skape en naturtro følelse.
  Staselig kunstig plante som skaper en botanisk følelse i hele rommet.
  kr 4 949
  Amazon kurv

  Amazon kurv

  Flettet kurv i generøs størrelse.
  Stilig rund høy kurv, med åpning i toppen på 56 cm i diameter. Kurven, som passer utmerket til terrassen, finnes også i en lysere brun nyanse.
  kr 1 739
  På lager for rask levering

  EN REAL BLOMSTERPOTTE

  Kurver for enhver smak

  I sortimentet vårt finner du kurver i forskjellige varianter, former og farger. Kurver i kunstmateriale er veldig populære, fordi de bidrar til en hyggelig og varm atmosfære. Velg en kurv hvis du vil skjule potten som planten din står i, eller hvis du trenger litt ekstra oppbevaringsplass.