Populære søk

  Newport Collection

  EN VERDEN AV BLOMSTER

  Newport står i blomst

  Se den fantastiske kolleksjonen av kunstige planter som vi har utviklet med inspirasjon fra verdens nydeligste hager. Majestetiske snittblomster, frodige bladvekster og staselige trær. Velkommen til Newports blomsterverden. En verden av glamorøse planter.

  Newport image

  MEST POPULÆRE

  Besteselgende vekstkraft 20 %

  Hortensia, orkideer, roser og spirende kvister. Enkelte blomster utstråler simpelthen klassisk skjønnhet som aldri går av moten. Her har vi samlet de kunstige plantene som mange av kundene våre elsker. Plantene våre i eksklusive materialer gir hjemmet ditt en vekstkraft som varer evig.

  CUT FLOWERS

  Elegante buketter 20 %

  Lag enkelt magiske buketter og oppsatser ved å kombiner flere av de vakre snittblomstene våre. Her finner du praktfulle solitærer som passer perfekt til å settes sammen til personlige og dekorative blomsteroppsatser. I en dekorativ urne eller vase tilfører de hjemmet ditt en naturtro og levende atmosfære.

  Newport image

  FRAGRANCED FAUX FLOWERS

  Côte Noire Collection

  Nå lanserer vi en serie med eksklusive kunstige blomster og dufter fra Côte Noire. Inspirasjonen kommer fra de franske provinsbyene der aromaene fra blomstene blandes med duftene fra frukt, te og det lokale bakeriet. Alle produktene i serien kommer i flotte gaveesker som gjør at de er perfekte å gi til noen du er glad i.

  Newport image

  GREAT DEALS

  Newport Flower Outlet

  I billigkroken finner du kunstige planter av høyeste kvalitet til nedsatt pris. Her tilbyr vi flotte, skadefrie eksemplarer fra fotograferinger, kundereturer eller overskudd fra lager, butikker eller leverandører. Utvalget endre seg hele tiden.

  Newport image

  THRIVING SHOPS

  Newport Flower Corner

  Alle butikkene våre har et utvalg av snittblomster i høy kvalitet. I butikkene på NK Stockholm, i Linköping og Norrköping har vi dessuten laget Newports blomsterhjørne – en grønn oase av bugnende blomster og elegante planter. Du kan rusle rundt og nyte naturens skjønnhet, be vårt dyktige personale om å sette sammen en bukett eller velge en av våre ferdige bunter.

  Newport image
  Newport image

  Discover