LOVELY LOUNGE AREA

Vær ute hele sommeren

Når sommeren viser seg fra sin beste siden, er ingenting kjekkere enn å være ute hele dagen og kvelden. Innred terrassen slik at du trives like godt der som innendørs. Lag et trivelig uteparadis med møbler i kunstrotting, teak og betong av høy kvalitet og tekstiler i harmoniske nyanser.

ELEGANT TREES

Kunstige planter til uteplassen 

Store kunstige planter gir et levende, hyggelig og tiltalende miljø. Våre kunstige planter er av usedvanlig høy kvalitet og har en frodig tetthet mellom bladene som gjør at de ser svært naturtro ut. Perfekt til både stuen og terrassen.

Banan kunstig plante

Banantreet er den perfekte innredningsdetaljen!
Kunstig tre av høyeste kvalitet i potte for å skape en naturtro følelse. Staselig kunstig plante som skaper en botanisk følelse i hele rommet.
kr 3 519

Amazon kurv

Flettet kurv i generøs størrelse.
Stilig rund høy kurv, med åpning i toppen på 56 cm i diameter. Kurven, som passer utmerket til terrassen, finnes også i en lysere brun nyanse.
kr 3 895

WONDERFUL MATERIALS

Blandede materialer i loungehjørnet

Ikke se på utemiljøet som en begrensning. Innred i stedet uteplassen på samme måte som du ville gjøre inne, og myk opp med puter, gulvteppe og pledd. Når du kombinerer hagemøbler med deilige tekstiler, kommer de til sin rett som et naturnært innslag.

Sienna putetrekk offwhite

Gir karakter til sofaen!
Bland og match på lekent vis med forskjellige mønstre, former og tekstiler for å skape en frodig atmosfære med Newports strikkekolleksjon i et naturnært fargetema.
kr 659

Mancini lyslykt svart S

Moderne lyslykt som skaper en fin kontrast.
Den vakre Mancini-lykten er en solid og stilig glasslykt som egner seg for utendørs bruk. Fyll Mancini med blokklys og skap en koselig og varm følelse på terrassen.
kr 2 089

FLORAL FLOWER POT

Varmende rotting

I sortimentet vårt finner du rottingkurver i forskjellige varianter, former og farger. Rottingkurver er veldig populære, fordi de bidrar til en hyggelig og varm atmosfære. Velg en kurv hvis du vil skjule potten som planten din står i, eller hvis du trenger litt ekstra oppbevaringsplass.

Amazon kurv natur høy

Elegant kurv i lang smal modell.
Vakkert flettet i naturlig rotting som har fine variasjoner i nyanse. Kombiner kurven med en plante og plasser den på bordet eller gulvet for å skape en innbydende følelse.
kr 1 059

Vi er online - Vi svarer på svensk

Du kan stille spørsmål, be om tips og råd eller hjelp til sortimentet.

Har du spørsmål om en eksisterende bestilling,
kan du kontakte kundeservice her.

Vi er online - Vi svarer på svensk

false