LUXURIOUS ORNAMENTS

ROYAL COLLECTION

by Newport

ROYAL ELEGANCE

Majestetisk julepynt

Royal Fabergé Collection er en serie juletrepynt med majestetisk karisma. Vakkert utsmykkede Fabergé-egg som kan åpnes og skjule en hemmelighet inni. Alle delene i kolleksjonen er detaljert utsmykket med klassiske mønsterbilder, perler og glitter. For de kongelige er bare det beste godt nok.

Dalton fabergé egg julepynt

Fantastisk julepynt verdig kongelige.
Julen er en magisk høytid og feiring, og det inkluderer den tradisjonelle dekorasjonen av juletreet. Dalton er et herlig Fabergé-egg i glass som er dekorert med glitrende mønstre i bølgende former.
kr 229

BEAUTIFUL TREASURE

Utsøkt skattkammer

Skal du gi et vakkert smykke i gave, eller fri på en minneverdig måte? Gjør det med et utsmykket glassegg! Eggene i Royal Fabergé Collection er flotte å bruke som små skattkamre. Du kan henge dem på treet som julepynt, eller for eksempel ved peisen eller på et dørhåndtak i stedet for julestrømpe i år.

Henriette fabergé egg julepynt

Herlig Fabergé-egg i glass som er dekorert med glitrende mønstre.
Fabergé-eggene finnes i flere farger og mønstre som sammen skaper en eksklusiv følelse. Julen er en magisk høytid og feiring, og det inkluderer den tradisjonelle dekorasjonen av juletreet.
kr 229

Alton nøtteknekker juledekorasjon

Alton er en vakker juletrepynt i form av en nøtteknekker.
Når det kommer til pynting i juletiden, er kreativitet eneste stopp. Velg mellom ulike farger og motiver på juletrekuler, pynt, glitter og toppstjerne for å skape stemning og kosefaktor.
kr 129

Lois karusell julepynt

Lag ditt eget glitrende sirkus i juletreet.
Løver, tigre, telt, popcornmaskiner og en rekke turer legger grunnlaget for et fartsfylt eventyr som glitrer vakkert i julefargene. Disse lekne dekorasjonene sprer glede og julestemning som blir satt pris på av både store og små.
kr 279

Vi er online - Vi svarer på svensk

Du kan stille spørsmål, be om tips og råd eller hjelp til sortimentet.

Har du spørsmål om en eksisterende bestilling,
kan du kontakte kundeservice her.

Vi er online - Vi svarer på svensk

false