Populære søk

  Newport Collection

  LOVELY LOUNGE AREA

  Vær ute hele sommeren

  Når sommeren viser seg fra sin beste siden, er ingenting kjekkere enn å være ute hele dagen og kvelden. Innred terrassen slik at du trives like godt der som innendørs. Lag et trivelig uteparadis med møbler i kunstrotting, teak og betong av høy kvalitet og tekstiler i harmoniske nyanser.

  Hagemøbler - Tekstiler & dekor

  FOREVER FLORAL

  Ta vare på plantens skjønnhet

  Det er ingen kunst å ta vare på kunstige planter – det krever verken kunnskap eller grønne fingrer. Bruk en fjærkost, tørk over med en fuktig klut, eller gi dem en lett vanndusj med en sprayflaske en gang i blant, så bevarer de kunstige planten både glansen og skjønnheten. De kunstige plantene bør ikke plasseres i direkte sollys, da de ikke har ekstra UV-beskyttelse.

  Hagemøbler - Tekstiler & dekor

  WONDERFUL MATERIALS

  Blandede materialer i loungehjørnet

  Ikke se på utemiljøet som en begrensning. Innred i stedet uteplassen på samme måte som du ville gjøre inne, og myk opp med puter, gulvteppe og pledd. Når du kombinerer hagemøbler med deilige tekstiler, kommer de til sin rett som et naturnært innslag.

  Hagemøbler - Tekstiler & dekor
  Hagemøbler - Tekstiler & dekor
  Hagemøbler - Tekstiler & dekor
  Hagemøbler - Tekstiler & dekor

  TOUCH OF NATURE

  Varmende rotting

  I sortimentet vårt finner du rottingkurver i forskjellige varianter, former og farger. Rottingkurver er veldig populære, fordi de bidrar til en hyggelig og varm atmosfære. Velg en kurv hvis du vil skjule potten som planten din står i, eller hvis du trenger litt ekstra oppbevaringsplass.

  Amazon kurv natur høy

  Amazon kurv natur høy

  Elegant kurv i lang smal modell.
  Vakkert flettet i naturlig rotting som har fine variasjoner i nyanse. Kombiner kurven med en plante og plasser den på bordet eller gulvet for å skape en innbydende følelse.
  kr 1 279
  På lager for rask levering