EASY WAY OF LIVING

Vedlikeholdsfri kunstrotting

Kunstrotting i eksklusivt design gir deg et utemiljø som er like enkelt å ta vare på som det er stilsikkert. Kunstrotting er et slitesterkt materiale som er ekstra godt egnet for hagemøbler. Denne typen rotting er vedlikeholdsfri og holder seg like fin år etter år. En langsiktig investering!

Marbella karmstol

Stol som kan brukes både som spisestol og avslappingsstol. 
Et perfekt utemøbel til balkongen eller uteplassen. Suppler gjerne med møbler fra samme serie, eller skap en fin kombinasjon fra ulike serier.
kr 8 795

Brussel spisestol

Et perfekt hagemøbel til balkongen eller uteplassen.
Spisestolen Brussel i fargen vintage fra Artwood er laget av værbestandig kunstrotting og har en solid ramme av aluminium. Den tidløse designen gir stolen et klassisk og stilrent uttrykk. 
kr 6 049

Tampa solstol vintage

Nyt varmen fra Tampa solstol.
Solstolen Tampa i fargen vintage fra Artwood er laget av værbestandig kunstrotting og har en solid ramme av aluminium. Den tidløse designen gir solstolen et klassisk og stilrent uttrykk. Et perfekt hagemøbel til uteplassen.
kr 15 395

Santa Monica lenestol

Tidløse designet gir stolen et klassisk og stilrent uttrykk.
Et perfekt hagemøbel til balkongen eller uteplassen. Suppler gjerne med møbler fra samme serie, eller skap en fin kombinasjon fra ulike serier. 
kr 10 225

Layton sofa

Layton fra Artwood er laget av værbestandig kunstrotting.
Det tidløse designet gir sofaen et klassisk og stilrent uttrykk. Et perfekt utemøbel til balkongen eller uteplassen. Suppler gjerne med møbler fra samme serie, eller lag en fin kombinasjon fra forskjellige serier. 
kr 33 985

Marbella sofa

Skap den perfekte uteplassen med svarte hagemøbler. 
3-seters sofaen Marbella fra Artwood er laget av værbestandig kunstrotting og har et solid skrog av aluminium. Det tidløse designet gir sofaen et klassisk og stilrent uttrykk. Et perfekt hagemøbel til balkongen eller uteplassen.
kr 28 495

Santa Monica sofa

Santa Monica sofa med et klassisk og stilrent uttrykk. 
Det tidløse designet gir sofaen et klassisk og stilrent uttrykk. Et perfekt hagemøbel til balkongen eller uteplassen. Suppler gjerne med møbler fra samme serie, eller skap en fin kombinasjon fra ulike serier.
kr 29 695

TAKE CARE

Ta vare på møblene dine

Bruk litt tid til å passe på hagemøblene, så varer de lengre. Beskytt møblene dine mot vær og vind med et trekk når du ikke bruker dem. Trekket gir møblene lengre levetid, samtidig som det beskytter mot vann og smuss.

LEATHER MASTERS

Voksolje

Gir unik beskyttelse mot flekker fra væsker og annet søl.
Voksoljen fra Leather Master er en tørkeolje som gir en behagelig og slitesterk finish og kan brukes på for eksempel ubehandlet eik.
kr 219

Vi er online - Vi svarer på svensk

Du kan stille spørsmål, be om tips og råd eller hjelp til sortimentet.

Har du spørsmål om en eksisterende bestilling,
kan du kontakte kundeservice her.

Vi er online - Vi svarer på svensk

false