Populære søk

  Newport Collection

  OUTDOOR LIVING

  Artwood outdoor 30%

  Nå drømmer vi om vår, sol og varme! Vær ute i god tid, og gjør deg klar til varmere og lysere tider. Se årets sortiment av eksklusive hagemøbler fra Artwood. Dette er hagemøbler av høy kvalitet som holder sesong etter sesong.

  CUSTOMER SERVICE

  Hva kan vi hjelpe deg med?

  Vi setter pris på at du tar kontakt, enten det er fordi du ikke finner det du er på jakt etter, eller bare vil høre mer om sortimentet vårt. Du treffer oss på telefon +46 (0)75-66 60 300 eller e-post [email protected].


  Kontakt oss »

  Hagemøbler

  RUSTIC AND NATURAL

  Naturlig teak

  Utemøbler i teak gir utemiljøet en naturlig, rustikk og solid følelse. Artwoods hagemøbler i teak er fremstilt av førsteklasses materialer som er nøye utvalgt. I likhet med alle tremøbler krever teak litt kjærlighet. Med riktig vedlikehold, varer de en mannsalder.

  Hagemøbler

  THE PERFECT COMBO

  Stilsikre møbelgrupper

  Spisegruppe, loungemøbler eller solsenger – i det brede sortimentet vårt av veldesignede, behagelige og praktiske hagemøbler finner du alt du trenger til uteplassen. Sett sammen din egen gruppe, eller gå for en av våre stilsikre, ferdigkombinerte møbelgrupper.

  Hagemøbler

  ROUGH MATERIAL

  Robust betong

  Betongmøbler er ikke bare flotte, men også fullstendig resirkulerbare og derfor et klimasmart alternativ. Betongbordene våre er perfekte hvis du er ute etter den robuste, gode følelsen, men myk gjerne opp ved å kombinere med kunstrotting eller tremøbler.

  Hagemøbler

  NEW IN

  Nyhet! San Remo

  Oppdag nyheten San Remo. Du kan velge moduler og bygge din egen sofa eller ditt eget loungemøbel som passer perfekt på uteplassen din.

  San Remo sofamodul sjeselong venstre

  San Remo sofamodul sjeselong venstre

  Kombiner med andre moduler fra samme serie.
  Sofamodulen San Remo i fargen classic grey fra Artwood er laget av værbestandig kunstrotting og har en solid ramme av aluminium. Det tidløse designet gir San Remo et klassisk og stilrent uttrykk.
  kr 36 695