undefined

Populære søk

  Newport Collection
  Newport banner image
  22 YEARS OF DEFINING HOMES

  THE STORY OF NEWPORT


  Our Story

  "Når jeg svarer på spørsmål om når og hvordan Newport ble grunnlagt, blir jeg alltid møtt med forbauselse. De fleste tror at Newport er et gammelt firma som har eksistert i evigheter. Det gjør meg glad, for det viser at Newport har en sjel og identitet som strekker seg lenger enn den historien vi har skapt"

  - Bo-Wilhelm Horndahl

  1997

  Owe Sporrong og Marcel van der Meyden starter den første Newportbutikken på Sveavägen i Stockholm.

  1999

  Newport tar skrittet til selv å produsere sengesett og andre hjemmetekstiler som frottéhåndklær, morgenkåper og pledd.

  2001

  Newport åpner sin andre butikk på Nordiska Kompaniet med 5 inspirerende rom i den typiske Newport-stilen.

  2008

  Newport-stilen har blitt et begrep i interiørverdenen og butikken på NK i Stockholm utvides til dobbel størrelse.

  2011

  Newport åpner en butikk i Norrköping hvor detaljsortimentet utvides, og det legges et større fokus på salg av eksklusive innredningsdetaljer.

  2012

  Newport starter produksjon av møbler i egen regi for å møte den store etterspørselen etter eksklusive møbler i høy kvalitet.

  2012

  En ny butikk åpnes i Bromma Blocks. Takket være galleriets unike utforming, hvor man passerer gjennom butikkene blir den omgående en suksess.

  2013

  Newport åpner en butikk i Linköping. Innredningsdetaljer og møbler blandes i inspirerende miljøer.

  2013

  Newport stiller ut på en av de største messene for hjemmeinteriør i Paris. Det er begynnelsen på firmaets salg til internasjonale forhandlere.

  2015

  Newport åpner en butikk i sentrale Västerås med fokus på detaljsortimentet og utvalgte møbler.

  2015

  Newport åpner opp for salg via nettbutikken med over 3000 produkter i sortimentet. Ved slutten av året er nettbutikken Newports mest fremgangsrike salgskanal.

  2017

  En butikk åpnes på slutten av året i en av verdens høyest rangerte skisteder — Åre

  2017

  Newport åpner sitt første Premium Outlet i Västerås. En butikk på 400 kvm fylt med fine interiørdetaljer og kvalitetsmøbler og prøvesalg.

  2018

  Newport lanserer konseptet, Newport Design Studio, med egne interiørarkitekter som kan hjelpe våre kunder over hele Europa med interiørdesignprosjekter.

  2018

  Ny flaggskipsbutikk i Norrköping Linden! 350 kvadratmeter fylt med unike møbler, belysning, tekstiler og interiørdetaljer håndplukket fra hele verden. Tegne Studio med egne dekoratører som kan hjelpe våre kunder over hele Europa med interiørdesignprosjekter.

  2019

  Newport åpner sitt nye butikkonsept Newport Atelier i Norrköping Linden. En butikk der Newports unike signaturprodukter presenteres på en storslagen måte slik at de får oppmerksomheten de fortjener.

  2020

  Newports flaggskipbutikk på NK Stockholm gjennomgår en omfattende renovering. Butikkens transformasjon er enestående, og her blir du nå møtt med møbler og interiørdetaljer i praktfulle omgivelser. Til og med Newports butikkonsept Newport Atelier er inkludert i den nyoppussede butikken.

  2020

  Newport åpner et av Sveriges største interiørutsalg i Norrköping Ingelsta. 1700 m² fylt med møbler, eksklusiv design og tidløs hjeminnredning – alltid med 20–70 prosent rabatt.


  Bo-Wilhelm Horndahl

  "There are pieces that furnish a home. And those that define it."