Populære søk

  Newport Collection
  Newport image

  27 YEARS OF DEFINING HOMES

  THE STORY OF NEWPORT


  Our Story

  "Når jeg svarer på spørsmål om når og hvordan Newport ble grunnlagt, blir jeg alltid møtt med forbauselse. De fleste tror at Newport er et gammelt firma som har eksistert i evigheter. Det gjør meg glad, for det viser at Newport har en sjel og identitet som strekker seg lenger enn den historien vi har skapt"

  - Bo-Wilhelm Horndahl

  Newport Image

  1997

  Owe Sporrong og Marcel van der Meyden starter den første Newportbutikken på Sveavägen i Stockholm.

  Newport Image

  1999

  Newport tar skrittet til selv å produsere sengesett og andre hjemmetekstiler som frottéhåndklær, morgenkåper og pledd.

  Newport Image

  2001

  Newport åpner sin andre butikk på Nordiska Kompaniet med 5 inspirerende rom i den typiske Newport-stilen.

  Newport Image

  2008

  Newport-stilen har blitt et begrep i interiørverdenen og butikken på NK i Stockholm utvides til dobbel størrelse.

  Newport Image

  2011

  Newport åpner en butikk i Norrköping hvor detaljsortimentet utvides, og det legges et større fokus på salg av eksklusive innredningsdetaljer.

  Newport Image

  2012

  Newport starter produksjon av møbler i egen regi for å møte den store etterspørselen etter eksklusive møbler i høy kvalitet.

  Newport Image

  2012

  En ny butikk åpnes i Bromma Blocks. Takket være galleriets unike utforming, hvor man passerer gjennom butikkene blir den omgående en suksess.

  Newport Image

  2013

  Newport åpner en butikk i Linköping. Innredningsdetaljer og møbler blandes i inspirerende miljøer.

  Newport Image

  2013

  Newport stiller ut på en av de største messene for hjemmeinteriør i Paris. Det er begynnelsen på firmaets salg til internasjonale forhandlere.

  Newport Image

  2015

  Newport åpner en butikk i sentrale Västerås med fokus på detaljsortimentet og utvalgte møbler.

  Newport Image

  2015

  Newport åpner opp for salg via nettbutikken med over 3000 produkter i sortimentet. Ved slutten av året er nettbutikken Newports mest fremgangsrike salgskanal.

  Newport Image

  2017

  En butikk åpnes på slutten av året i en av verdens høyest rangerte skisteder — Åre

  Newport Image

  2017

  Newport åpner sitt første Premium Outlet i Västerås. En butikk på 400 kvm fylt med fine interiørdetaljer og kvalitetsmøbler og prøvesalg.

  Newport Image

  2018

  Newport lanserer konseptet, Newport Design Studio, med egne interiørarkitekter som kan hjelpe våre kunder over hele Europa med interiørdesignprosjekter.

  Newport Image

  2018

  Ny flaggskipsbutikk i Norrköping Linden! 350 kvadratmeter fylt med unike møbler, belysning, tekstiler og interiørdetaljer håndplukket fra hele verden. Tegne Studio med egne dekoratører som kan hjelpe våre kunder over hele Europa med interiørdesignprosjekter.

  Newport Image

  2019

  Newport åpner sitt nye butikkonsept Newport Atelier i Norrköping Linden. En butikk der Newports unike signaturprodukter presenteres på en storslagen måte slik at de får oppmerksomheten de fortjener.

  Newport Image

  2020

  Newports flaggskipbutikk på NK Stockholm gjennomgår en omfattende renovering. Butikkens transformasjon er enestående, og her blir du nå møtt med møbler og interiørdetaljer i praktfulle omgivelser. Til og med Newports butikkonsept Newport Atelier er inkludert i den nyoppussede butikken.

  Newport Image

  2020

  Newport åpner et av Sveriges største interiørutsalg i Norrköping Ingelsta. 1700 m² fylt med møbler, eksklusiv design og tidløs hjeminnredning – alltid med 20–70 prosent rabatt.


  Newport Image

  2021

  Newports nettbutikk tar det første skrittet utenfor Sverige og lanseres i Finland. Nå kan kundene enkelt bestille eksklusive møbler og interiørartikler med et klikk.


  Newport Image

  2021

  Newports klassiske Christmas Shop får et løft og utvider arealet på NK i Stockholm. Kundene ønskes velkommen inn i en magisk verden på 300 m2 fylt med julepynt, julegaver og inspirasjon. Dette har blitt en populær tradisjon i julehandelen.


  Newport Image

  2022

  Newport fortsetter å ekspandere i Norden, og i 2022 åpnes det nettbutikk i Norge.


  Newport Image

  2023

  I Göteborg åpnes dørene til en 260 m2 stor butikk på Nordiska Kompaniet. Den nye butikken åpnes innledningsvis som en tradisjonell Newport Christmas Shop.


  Newport Image

  2023

  Newport tar skrittet ut i Europa og lanserer en europeisk nettbutikk. I 2023 lanseres også nettbutikker i Nederland og Danmark.


  Bo-Wilhelm Horndahl

  "There are pieces that furnish a home. And those that define it."

  Newport image