Populære søk

  Newport Collection

  FOR A MAGICAL CHRISTMAS

  Newport Christmas Shop

  Vår klassiska Newport Christmas Shop har stängt för säsongen. Vill du vara bland de första att veta när julshoppen öppnar? Anmäl dig nedan för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden från oss.

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Produktnyheter og eksklusive tilbud!

  DECORATE FOR CHRISTMAS

  Detaljrik juledekorasjon

  Det er de små detaljene som gjør den store forskjellen. Bruk dekorasjoner som fører tankene hen til alt som hører julen til. Alle Newports juledekorasjoner er spesielt utvalgt med tanke på innovativ og stemningsfull design.

  FRIENDLY SOLDIERS

  Nutcracker Collection

  Det er en vanlig tradisjon over hele verden å pynte med nøtteknekkersoldater til jul. Newports dekorative nøtteknekkersoldater er detaljerte mesterverk som er laget for hånd av dyktige håndverkere. Nøtteknekkerne fås i forskjellige varianter og størrelser, men har alle det til felles at de gir julehjemmet ditt et klassisk og festlig preg.

  FASCINATING FABLE

  Julepynt med naturfølelse

  Dyr, vinterskog og natur. Ved å pynte til jul på en naturnær måte kan du enkelt forvandle hjemmet ditt til ett fotryllende og hemmelighetsfullt vinterlandskap. Hos oss finner du vakre naturdekorasjoner som fører tankene hen til fablenes magiske verden.