DECORATE FOR CHRISTMAS

Detaljrik juledekorasjon

Det er de små detaljene som gjør den store forskjellen. Bruk dekorasjoner som fører tankene hen til alt som hører julen til. Alle Newports juledekorasjoner er spesielt utvalgt med tanke på innovativ og stemningsfull design.

Claus nissetog

Claus er et detaljert juletog laget av metall. 
Toget er pent malt i rødt og grønt og er fylt med klappere og har et lite juletre på taket. Skap en virkelig eventyrlig følelse i hjemmet ditt med særegne julepynt.
kr 2 749

Janice sirkustelt spilleboks

Leken musikkboks som lyser opp og spiller musikk.
Sirkustelt i ulike design som spiller søt musikk legger grunnlaget for et fartsfylt eventyr som glitrer vakkert i sine festlige farger.
kr 879

FRIENDLY SOLDIERS

Nutcracker Collection

Det er en vanlig tradisjon over hele verden å pynte med nøtteknekkersoldater til jul. Newports dekorative nøtteknekkersoldater er detaljerte mesterverk som er laget for hånd av dyktige håndverkere. Nøtteknekkerne fås i forskjellige varianter og størrelser, men har alle det til felles at de gir julehjemmet ditt et klassisk og festlig preg.

Erland nøtteknekker blå/hvit

Nøtteknekkeren leveres i en eksklusiv gaveeske.
Nøtteknekkeren Erland er en klassiker blant Newports julepynt, prydet av en blå og hvit uniform med gulldetaljer. Nøtteknekkeren er laget av tre og måler hele 50 cm.
kr 824

Farley nøtteknekker hvit

En klassiker blant Newports julepynt.
Farley kan enkelt kombineres med de andre nøtteknekkerne i Newport-kolleksjonen, som alle finnes i forskjellige størrelser og fargevalg.
kr 604

FASCINATING FABLE

Julepynt med naturfølelse

Dyr, vinterskog og natur. Ved å pynte til jul på en naturnær måte kan du enkelt forvandle hjemmet ditt til ett fotryllende og hemmelighetsfullt vinterlandskap. Hos oss finner du vakre naturdekorasjoner som fører tankene hen til fablenes magiske verden.

Harvey hjort julepynt

Inviter dyr og natur inn i interiøret.
Harvey er en vakker dekorasjon som viser en majestetisk hjort. De lyse fargene på dekorasjonen bringer tilbake minner fra den nordiske vinteren med sine frostbitte grantrær.
kr 879

Penny isbjørn julepynt

Vinterhvit isbjørn med karakter.
Penny er en søt isbjørn av høy kvalitet som er laget med fine, gjennomarbeidede detaljer og uttrykksfulle ansiktsuttrykk.
kr 229

CHRISTMAS DETAILS

Alt til høytiden

Glasskupler, glitrende fuglebur, kunstsnø og mye mer. Hos oss på Newport finner du alt tilbehør som gir det lille ekstra når du skal pynte til jul. Fyll et glasstre med julegodteri, et fuglebur med en dekorativ lysslynge eller hvorfor ikke en glasskuppel med utsøkte juletrekuler?

Valentin glassgran

En elegant gran laget av klarglass med avtagbar grantopp.
Fyll juletreet med de beste søtsakene dine, eller la fantasien løpe fritt og dekorer med kunstsnø, lysslynger eller små julekuler.
kr 879

Starry String lysslynge sølv

En eventyrlig lysstreng med en varm hvit glød.
En to meter lang lysslynge fra Newport med 300 små lys som gir en varm hvit glød. Lysslyngen gir et eventyrlig og magisk lys og kan henges eller legges i en glasskål eller i en lykt.
kr 439

FRAGRANT CELEBRATION

En mer luksuriøs jul

Julen er alle sansers høytid. Øyet kan se seg mett på vakre dekorasjoner, mens luktesansen fanger opp dufttoner av kanel og mose fra appelsiner og pepperkaker. Med duftprodukter fra det populære varemerket Molton Brown gir du julen en enda mer luksuriøs innramming. Oppdag håndsåpe, dusjgele, bodylotion og mye mer i julens herlige dufter.

Floral & Citrus christmas cracker

Vakker innpakning med fire luksuriøse dusjsåper fra Molton Brown.
Lys opp julen med en eksklusiv christmas cracker fra Molton Brown, dekorert med et håndmalt rottingmønster i gull mot rød bakgrunn.
kr 296

Jubilant Pine & Patchouli Festive Bauble dusjsåpe

Duft av Jubilant Pine & Patchouli fra Molton Brown.
En julekule fylt med glitrende bade- og dusjsåpe som har en duft av fersk furu, rik patsjuli og lekre røde frukter.
kr 252

Vi er online - Vi svarer på svensk

Du kan stille spørsmål, be om tips og råd eller hjelp til sortimentet.

Har du spørsmål om en eksisterende bestilling,
kan du kontakte kundeservice her.

Vi er online - Vi svarer på svensk

false