Skap naturlig skjønnhet med kunstige trær inne
February 16th, 2024 - By Niclas Olsson

Skap naturlig skjønnhet med kunstige trær inne

Ønsker du å gi hjemmet ditt en frisk følelse med kunstige trær? Vi elsker en god falsk oliventre, men det krever litt styling-know-how. Her deler vi våre toptips om hvordan du kan få kunstige planter til å se ekte ut.

Hvordan dekorere med kunstige planter

1. Investér i kvalitet

Når du skal dekorere med kunstige planter, er det viktig å investere i kvalitet. Kvalitet betyr ikke alltid dyrt, men billig plastikk med tykke sømmer kan ødelegge helhetsinntrykket av dine kunstige planter.

2. Sett dem i en potte eller kurv

De fleste kunstige planter kommer i små svarte plastikpotter fylt med sement. Dette ser ikke bra ut når det kommer til dekorasjon, og det avslører at planten er falsk. Sett den kunstige planten i en større potte eller kurv. Hvis potten føles tom, fyll den opp med noe som falsk mose eller til og med ekte jord. Det er et smart triks!

3. Form med bøy og fluff

Som "bøy og knekk"-bevegelsen fungerer hver gang. Når du tar en kunstig plante ut av esken, er den ofte presset sammen. Greinene vil være presset sammen og rett opp og ned, så du må bøye og fluffe dem. Se på et ekte tre utenfor. Bladene er ikke perfekte. Grenene har kurver. Dette er det du vil etterligne.

4. Støv knstige planter når du støver dekoren

Ja, akkurat som annen dekor i hjemmet ditt, må du støve av. Det samme gjelder for de med ekte planter i hjemmet. Bladene må få en liten rengjøring. Hvis du gjør det et par ganger i måneden, kan en Swiffer eller fjærkost gjøre jobben. Men har du latt det stå i seks måneder, ja, nå har du litt jobb foran deg.

5. Miks kunstige planter med ekte

Istedenfor å ha én enkelt plante eller et tre, dekorer med flere kunstige planter i ulike farger, teksturer og former. For eksempel har jeg noen falske oliventrær, men de er ikke identiske. Hver har forskjellig form og størrelse. I tillegg til oliventrærne inkluderer min kunstige planteinnredning føflekker, paradisfuglplanter, og ulike palmetrær. Dette distraherer fra alt som roper, "Jeg er falsk!"

6. Bruk forskjellige høyder for interesse og dybde

For å skape ekstra interesse og dybde, dekorer hjemmet ditt med kunstige planter i ulike størrelser og stiler. Forskjellige høyder vil holde øyet i bevegelse rundt rommet. Dette ligner på tips nummer fem.

Å skape et innbydende og naturlig utseende med kunstige planter inne handler om oppmerksomhet på detaljer og kreativ styling. Følg disse tipsene, og du vil være på vei til å ha et innendørs miljø som gir friskhet og liv til ethvert rom. Hvis du er interessert i en kunstig oliventrær, kan du sjekke ut dette kunstige oliventreet (190 cm).

Niclas Olsson

Niclas Olsson

Niclas en auktoritet inom heminredning och produktkunskap - en sann visionär som förenar estetik och funktion på ett unikt sätt. Hans förmåga att kombinera olika stilar och skapa harmoni har gjort honom till en eftertraktad rådgivare. Med magnetisk närvaro och gedigen kunskap inspirerar han andra att skapa vackra och funktionella hem. Hans expertis sträcker sig över olika projekt, och hans råd ses som guldstandard inom branschen.