Populære fargetrender for utemøbler denne sesongen - Fargetrenden på hagemøbler for 2024
March 4th, 2024 - By Niclas Olsson

Populære fargetrender for utemøbler denne sesongen - Fargetrenden på hagemøbler for 2024

Når det gjelder utemøbler, spiller farge en avgjørende rolle for å skape et attraktivt og moderne utemiljø. For 2024 ser vi noen spennende fargetrender som vil dominere hagemøbelindustrien.

Se vår breda utvalg på utemøbler.

Populære trender

Lyse rammer for friskt og moderne uttrykk

En aksent av lyse rammer, inkludert hvitt og teak, blir stadig mer populært. Disse lyse fargene gir utemøblene et friskt og moderne preg samtidig som de opprettholder en varm atmosfære. Mørkegrå og koksrammer i aluminium forblir også populære valg for de som foretrekker en mer elegant og moderne stil.

Naturlige farger for ro og harmoni

Putene og tekstilene tar også en mer naturlig tilnærming med farger inspirert av naturen. For 2024 er beige og en varm grønnfarge blant de mest populære fargene for hage puter. Disse fargene gir utendørsområdet ditt en rolig og innbydende følelse samtidig som de passer perfekt inn i det naturlige miljøet.

Naturmaterialer, spesielt Teak, for tidløs skjønnhet

En annen tydelig trend er bruken av mer naturmaterialer, spesielt teak. Teakmøbler gir ikke bare en estetisk appell, men er også kjent for sin holdbarhet og evne til å tåle utendørselementene. Trenden med å integrere mer teak i utemøbler forsterker følelsen av natur og skaper et tidløst utemiljø.

Lett krem og jordtoner

Hvilke farger kommer til å dominere utendørsområdene våre i 2024? Dette er et stort spørsmål hvert år, og for 2024 ser vi en tilbakekomst av den skandinaviske stilen. Lyse, friske toner, men med en varm følelse, preger utemiljøet. De kremede skandinaviske fargene brukes i ulike produkter, som bordplater og puter.

Gjennomsiktighet og vertikal gjentakelse

De siste årene har vi sett mye heltrukne hagemøbler, som gir møblene et stort utseende. Trenden for 2024 er annerledes: vi ser mer luftige, gjennomsiktige møbler. Dette skaper et mer raffinert utseende.

Flettingen brukt i disse hagemøblene legger til en luksuriøs touch med vakre detaljer. Det flotte med denne trenden er de uendelige mulighetene med flettingen. Den gjør møblene delvis gjennomsiktige, slik at du kan se hagen gjennom møblene, og dermed blir de en del av ditt utemiljø.

Vennlige former og komfort

En tydelig trend innen hagemøbler for 2024 er fremveksten av vennlige former. Bordplater transformeres, med avrundede hjørner, samt myke kurver langs lang- og kortsidene av bordet.

Denne endringen bidrar til at mennesker rundt bordet lettere kan samhandle med hverandre, i stedet for bare å fokusere på personen direkte overfor dem. 

FAQ om fargevalg for utemøbler

Hvilken farge er mest populær?

Det mest populære fargevalget varierer med trender og personlige preferanser. For tiden er lyse og nøytrale farger som hvitt, grått og beige ofte populære for sitt moderne og tidløse uttrykk.

Hvilken farge passer til brune møbler?

For å komplementere brune møbler kan du vurdere nøytrale farger som hvitt, beige, eller grått. Disse fargene skaper en balansert kontrast og fremhever møblenes varme toner.

Hvilken beige farge er mest populær?

Populariteten til beige farger kan variere, men naturlige og varme nyanser som sand, krem, eller karamell er ofte etterspurt for sitt elegante og allsidige utseende.

Er modern beige en varm farge?

"Modern beige" kan variere mellom ulike produsenter, men generelt sett har moderne beige tendens til å ha en varmere undertone. Det er alltid lurt å se på fargeprøver eller prøveprøver for å vurdere den spesifikke tonen.

Niclas Olsson

Niclas Olsson

Niclas en auktoritet inom heminredning och produktkunskap - en sann visionär som förenar estetik och funktion på ett unikt sätt. Hans förmåga att kombinera olika stilar och skapa harmoni har gjort honom till en eftertraktad rådgivare. Med magnetisk närvaro och gedigen kunskap inspirerar han andra att skapa vackra och funktionella hem. Hans expertis sträcker sig över olika projekt, och hans råd ses som guldstandard inom branschen.