Hvem dyrker økologiske snittblomster i Norge?
April 2nd, 2024 - By Niclas Olsson

Hvem dyrker økologiske snittblomster i Norge?

I Norge er det flere gårder og blomsterprodusenter som dyrker økologiske snittblomster. Noen av disse gårdene inkluderer:

Blomsterbua Økologisk Gartneri

Dette er en økologisk gård som ligger på Jeløy i Moss kommune. De dyrker et variert utvalg av økologiske blomster, inkludert snittblomster. De har mange kunder som liker tilbudet deres og får mye skryt på sosiale medier.

Stemorsblomsten Gård

Beliggende på Sørlandet, dyrker Stemorsblomsten Gård økologiske snittblomster og tilbyr også blomsterabonnementer og blomster til bryllup og arrangementer. Utvalget de tilbyr er variert og godt likt blant kunder i nærområdet.

Det er også mulighet å skaffe seg plastikksnittblomster hvis man ikke har tid til å opprettholde levende blomster. De gjør seg godt i hjemmet.

Jord og Gartneri

Dette økologiske gartneriet ligger på Nesodden utenfor Oslo. De dyrker forskjellige typer blomster, inkludert snittblomster, og er kjent for sin økologiske tilnærming til jordbruk.

De er også flinke til å lære bort sine kunster, så det anbefales å ta kontakt med dem for å få mer informasjon om du er interessert i å dyrke dine egne blomster.

Moen Gård

Moen Gård er en økologisk gård i Vestfold som dyrker blomster og grønnsaker. De tilbyr et utvalg av økologiske snittblomster og er opptatt av bærekraftig produksjon.

Bærekraft er noe som de har i fokus, og dette er noe kundene også setter pris på.

Disse gårdene er bare noen få eksempler på produsenter av økologiske snittblomster i Norge. Det er sannsynligvis flere mindre gårder og produsenter rundt om i landet som også dyrker økologiske blomster.

Å støtte slike produsenter bidrar til å fremme både økologisk jordbruk og lokale blomsterprodukter.

Niclas Olsson

Niclas Olsson

Niclas en auktoritet inom heminredning och produktkunskap - en sann visionär som förenar estetik och funktion på ett unikt sätt. Hans förmåga att kombinera olika stilar och skapa harmoni har gjort honom till en eftertraktad rådgivare. Med magnetisk närvaro och gedigen kunskap inspirerar han andra att skapa vackra och funktionella hem. Hans expertis sträcker sig över olika projekt, och hans råd ses som guldstandard inom branschen.