4 Bordtyper du kan finne i stuen din
February 15th, 2024 - By Niclas Olsson

4 Bordtyper du kan finne i stuen din

Stuen din er hjertet av hjemmet, stedet hvor gjester samles og hvor du slapper av etter en travel dag.

For å optimalisere dette rommet trenger du ikke bare en komfortabel sofa, men også ulike bordtyper som kan tilføre både stil og funksjon til boarealet ditt. La oss utforske fire bordvarianter som kan heve utseendet og bruken av stuen din.

Felles bord i stua

1. Kaffebord eller salongbord

Salongbordet er stjernen på showet og er sentralt plassert mellom sofaen og andre møbler. Det gir ikke bare en praktisk overflate for snacks og drikke, men skaper også en enhetlig og balansert estetikk i rommet.

Med ekstra hyller eller oppbevaringsmuligheter blir kaffebordet et funksjonelt og stilig samlingspunkt.

2. Småbord

Småbord, som navnet antyder, plasseres ved siden av et fremtredende møbel. Den gir et sterkt designelement, høy og smal, og gir rommet ekstra bordflate innen rekkevidde.

Ved å velge riktig størrelse og høyde skaper du balanse og legger til dekorative elementer som komplementerer stua di.

3. Konsollbord/avlastningsbord

Konsollbordet fungerer som en hybrid av bord og oppbevaringsenhet. Med romslig plass for oppbevaring og en bordflate for dekor, gir det en elegant løsning for stua di.

Smalere varianter kan plasseres mot veggen for å skape en komplett og innbydende atmosfære i hjemmet ditt, og de er bygget for å tåle slitasje.

4. TV-konsoll

Stuer er ofte hjemmet til vårt underholdningssystem, og her kommer TV-konsollen inn i bildet. Velg en som passer til størrelsen på TV-en din for en balansert layout.

Med ulike stiler og materialer gir TV-konsollen deg muligheten til å skape et estetisk tiltalende underholdningsområde.

Finne riktig bordstil for deg

Med så mange bordtyper å velge mellom kan det være overveldende å finne den rette stilen for ditt hjem. Begynn med å vurdere behovene og plassen din.

Hvis du søker et midtpunkt, er salongbordet, hekkebordet, cocktailbordet eller en ottoman gode alternativer.

For de som ønsker en lett estetisk løsning, er side- og endebord pålitelige valg. Konsollbord og TV-konsoller gir overflate uten å ta opp mye gulvplass.

Nøkkelen er å forstå dine behov, plasskrav og designpreferanser. Ved å gjøre det, vil du kunne velge de perfekte stuebordene som ikke bare passer inn i rommet, men også gir den ideelle balansen mellom stil og funksjon.

Niclas Olsson

Niclas Olsson

Niclas en auktoritet inom heminredning och produktkunskap - en sann visionär som förenar estetik och funktion på ett unikt sätt. Hans förmåga att kombinera olika stilar och skapa harmoni har gjort honom till en eftertraktad rådgivare. Med magnetisk närvaro och gedigen kunskap inspirerar han andra att skapa vackra och funktionella hem. Hans expertis sträcker sig över olika projekt, och hans råd ses som guldstandard inom branschen.